Mražené mořské plody a ryby z celého světa

Šumavská 25, Praha 2

Filet z aljašské tresky v zakysané smetaně

filety z aljašské tresky300 g
cibule1 kus
tvrdý sýr100 g
zakysaná smetana4 lžice
rostlinný olej1 lžice
koření na ryby2 špetky
Filety z aljašské tresky v zakysané smetaně pečené v troubě jsou velmi jemné a šťavnaté, prostě se rozplývají v ústech. Je to velmi jednoduché na přípravu.
Dno pečící misky potřete rostlinným olejem a poté rozložte nakrájenou cibuli.
Dejte na cibuli filety z aljašské tresky předem nakrájené na kousky.
Osolte ryby a posypte kořením.
Filety namažte zakysanou smetanou, posypte strouhaným sýrem.
Zakryjte fólií a umístěte do trouby předehřáté na 170 °C.
Po 10 minutách vyjměte fólii a pečte ryby dalších 10 minut bez ní.
Pečené ryby servírujte horké.
0