Mražené mořské plody a ryby z celého světa

Šumavská 25, Praha 2

Pečené baltické sledi s citronem a oreganem

 

citrony2 ks
baltické12 ks
olivový olej4 lžíce
nakrájené oregano4 lžíce
sůlpodle chuti
citron nakrájený na čtvrtky na pokapání

Pečené baltické sledi s citronem a oreganem

 

  • Jeden z citronů nakrájíme na kolečka, z druhého ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu.

 

  • Baltické sledi upravíme v jedné vrstvě na pekáč nebo do zapékací mísy, proložíme je kolečky citronu, pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem a posypeme citronovou kůrou, oreganem, solí a pepřem.

 

  • Pečeme v troubě předehřáté na 190 °C 20-30 minut, obložíme čtvrtkami citronu podáváme.

 

0