Mražené mořské plody a ryby z celého světa

Filety z lososa s camembertem v papilote

 

losos4 porce po 200 g
sýr typu camembert2 ks
smetana500 ml
sůlpodle chuti
pepřpodle chuti

 

Filety z lososa s camembertem v papilote

 

  • Troubu předehřejeme na 180 „C. Z alobalu nebo papiru na pečení ustřihneme 4 čtverce, do kterých vložíme porce lososa, osolime, opepříme a poklademe je několika plátky sýra.

 

  • Baličky uzavřeme a v troubě 12 minut zapečeme.

 

  • Mezitim si v kastrólku připravime omáčku. Máslo, smetanu a zbytek nakrájeného sýra pomalu zahřejeme a necháme rozpustit, osolime a opepřime.

 

  • Lososa podáváme s tagliatelle přelitými omáčkou. Sýrová omáčka se hodí i k masu nebo jen tak k těstovinám.

 

0