frozen fish and seafood from around the world

Belgická 14, Praha 2 (dispensing point)

Salát Olivier s krevetami a avokádem

krevety350 g
avokádo1 ks
mrkev1 ks
brambory1 ks
vejce2 ks
nakládané okurky50 g
čerstvé okurky50 g
konzervovaný hrášek4 lžice
citronová šťava1 lžice
majonéza3 lžice
sůlpodle chuti
pepřpodle chuti

Uvařte brambory, mrkev a vejce, dejte zchladit a oloupejte.

Ponořte krevety na dobu 5 minut do vařicí vody. Poté vyčistěte, nechte několik kusů na ozdobu.

Okurky nakrájejte na kostky, smíchejte s hráškem.

Přidejte nakrájenou mrkev a brambory.

Přidejte nakrájená vejce a krevety.

Avokádo oloupejte, nakrájejte na kostky a pokapejte citronovou šťávou. Přidejte ke zbytku ingrediencí.

Salát osolte a opepřete, dochuťte majonézou.

Hotový salát ozdobte vařenými krevetami.

0