frozen fish and seafood from around the world

Belgická 14, Praha 2 (dispensing point)

Rizoto s mořskými plody

mořské plody300 g
mražená zeleninova směs400 g
rýže400 g
olivový olej2 lžice
citron2 ks
máslo2 lžice
česnek2 stroužky
cibule2 ks
kari1 lžička
čerstvá petrželka2 snitky
sůlpodle chuti
pepřpodle chuti

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme směs mražené zeleniny a důkladně propláchnutou rýži.

Dochutíme pepřem, solí a špetkou kari.

Přidáme vroucí vodu a necháme povařit do změknutí rýže.

Mezitím na másle orestujeme mořské plody přibližně 10 minut. Dochutíme prolisovaným česnekem a citronovou šťávou.

Orestované mořské plody opatrně vmícháme do uvařené rýže. Na talíři servírujeme s čerstvou petrželkou a plátkem citronu.

0