frozen fish and seafood from around the world

Šumavská 25, Praha 2

Pražma plněná zeleninou

Pražma3 kusy (1200 g)
Sůl1 lžička
Pepř1 lžička
Cibule1 kus
Rajčata2 ks
Olivový olej40 ml
Sladká žlutá paprika1 ks

 

Osušte pražmu, potřete solí a pepřem ze všech stran a zevnitř.

Cibuli nakrájejte na tenké půlkruhy.

Nakrájejte rajčata na malé kousky, žlutou papriku na tenké proužky.

Smažte cibuli dozlatova, pak přidejte kousky rajčat a žluté papriky.

Duste 5 minut, přidejte nadrobno nakrájený kořen zázvoru.

Rybu naplňte touto zeleninovou směsí, opatrně dejte na plech a trochu postříkejte olejem, aby lépe zhnědla.

Vložte do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečte 30-35 minut. Ryby by měly být dobře opečené.

0