Pražma plněná zeleninou
Pražma3 kusy (1200 g)
Sůl1 lžička
Pepř1 lžička
Cibule1 kus
Rajčata2 ks
Olivový olej40 ml
Sladká žlutá paprika1 ks
Osušte pražmu, potřete solí a pepřem ze všech stran a zevnitř.
Cibuli nakrájejte na tenké půlkruhy.
Nakrájejte rajčata na malé kousky, žlutou papriku na tenké proužky.
Smažte cibuli dozlatova, pak přidejte kousky rajčat a žluté papriky.
Duste 5 minut, přidejte nadrobno nakrájený kořen zázvoru.
Rybu naplňte touto zeleninovou směsí, opatrně dejte na plech a trochu postříkejte olejem, aby lépe zhnědla.
Vložte do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečte 30-35 minut. Ryby by měly být dobře opečené.