Mražené mořské plody a ryby z celého světa

Belgická 14, Praha 2 (výdejní místo)

Candát v olivové krustě

 

candát800 g
sůlpodle chutě
olej na smažení
strouhanka100 g
 
černé olivy1 malá sklenice
čerstvá bazalkahrst
parmazán70 g
j
olivový olej

 

  • Troubu rozehřejeme na 230°C. Plech vyložíme pečicím papírem.

 

  • Z omytého a vykoštěného candáta si připravíme jednotlivé porce, které osolíme a zprudka opečeme na oleji ze všech stran.

 

  • V misce promícháme strouhanku, najemno nasekané slité olivy a bazalku.

 

  • Porce ryby položíme na plech, posypeme ochucenou strouhankou, ozdobíme nastrouhaným parmazánem, pokropíme olivovým olejem a pět minut zapékáme.

 


        NÁS TIP
  • Podávejte se salátem z čínského zelí, salátové okurky, který ozdobíte orestovanými mandlovými lupínky, se zálivkou z citronové štávy prošlehanou s trochou zakysané smetany.
0