frozen fish and seafood from around the world

Šumavská 25, Praha 2

Hejk v bramborovém kabátku

hejk4 ks
brambory4-5 ks
cibule1 ks
citronová šťava1 lžice
sýr150 g
koření na rybypodle chuti
sůlpodle chuti
pepřpodle chuti

Hejka omyjte, osušte, pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete.

Brambory nakrájejte na silné plátky, vložte je do pekáče v malé vzdálenosti od sebe, posypte solí a kořením.

Na vrch dejte rybu, zakryjte ji nakrájenou na kroužky cibulí a bramborovými plátky.

Všechno polijte rostlinným olejem, formu zakryjte alobalem a vložte na 40 minut do trouby, zahřáté na 160 °C.

Poté posypte ryby a brambory strouhaným sýrem a vložte je zpět na 10 minut do trouby.

Upečenou rybu ozdobte cherry rajčátky a větvičkami kopru.

 

0